Over Ons

Maak kennis met Bosgra Juweliers.

TOEN & NU

1 november 1987 was het eindelijk zover. Na eerst 7 jaar het vak geleerd te hebben bij verschillende andere juweliers, startte Bosgra met zijn eigen winkel.

Jong en vol energie werd er begonnen aan dit nieuwe avontuur. In het begin klein, maar al in 1995 werd het naastgelegen pand erbij betrokken. We beleven mooie jaren in Surhuisterveen met waardevolle klanten. Ons motto om van elke klant een vaste klant te maken hebben we nog steeds. We proberen dit te bereiken door gemeende aandacht, een goed product en goede service.

In 2008 is de winkel voor het laatst verbouwd. Nu in 2020 is Bosgra Juweliers nog steeds bij de tijd. De markt verandert snel en er zijn vele andere koopkanalen bijgekomen. Maar, we merken dat de klant nog steeds de vakzaak weet te vinden en waarderen. Onze medewerkers hebben liefde voor het vak, willen graag mensen ontmoeten, verhalen aanhoren en u voorzien van een goed advies. Geen dag is gelijk. Kortom; een geweldig beroep en het is ontzettend fijn om mensen blij te kunnen maken.

We hopen u nog vele jaren als klant te mogen verwelkomen!

Onze Kenmerken

SERVICE

Bosgra Juweliers heeft service hoog in het vaandel staan. Wij doen ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn, ook wanneer een probleem zich voordoet.

MERKEN

Wij beschikken over een zeer ruim assortiment in zowel horloges als sieraden van verschillende merken. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere klassieke horloges of horloges met de modernste technologie. Maar, ook voor allerlei sieraden kunt u bij ons terecht.

ONDERSCHEID IN WINKEL

De winkel van Bosgra Juweliers is bijzonder overzichtelijk opgezet en geeft u snel een fijn gevoel. U kunt in alle rust op uw gemak een keuze maken.

ENTHOUSIAST TEAM

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers. Zij beschikken over veel ervaring en kunnen goed luisteren en adviseren. Vakkundigheid en oplossingsgerichtheid kenmerkt hen. Iedereen is bij ons welkom!

ONTWERP

De inrichting van de winkel is ontworpen door een architect. Door de overzichtelijke opzet en rustige hoeken kunt u in alle rust beslissingen nemen.

ALLE TIJD EN AANDACHT

Bij Bosgra Juweliers vinden we aandacht voor de klant ontzettend belangrijk. Wij willen graag een positieve en fijne indruk bij u achterlaten zodat u op een later moment weer bij ons terug komt.

Ons Team

Cis

Marjan

Bart

Henny

Jenny