Diensten

Naast een ruim assortiment horloges en sieraden, kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden.

Horloge Reparatie

Een horloge heeft regelmatig onderhoud nodig om zo goed mogelijk te functioneren. Dat verdient het. De langdurige relatie met onze horlogemaker maakt dat wij u hiermee goed van dienst kunnen zijn.

Sieraden Reparatie

Een sieraad verdient goede zorg. Dit kan gaan om onderhoud, maar ook reparatie. Wij hebben een lange en goede relatie met onze goudsmid. Hierdoor kunnen wij u met vele reparaties en onderhoud helpen. Wat het ook is.

Oud Goud

Beschikt u over oude sieraden welke u niet meer draagt, dan kunt u deze inleveren tegen contact geld (huidige koers), inleveren en hiervoor iets nieuws kopen of in overleg om laten smelten tot een nieuw sieraad.

Taxatie & Verzekeringen

U kunt bij ons waardevolle sieraden en horloges laten taxeren. Tevens kunnen wij voor u een rapport opstellen, rekening houdend met de huidige eisen, in verband met verlies of diefstal voor uw verzekering.

Graveren

Wij kunnen voor u verschillende artikelen graveren. Bijvoorbeeld een trouwring waar we de trouwdatum in graveren. Een hanger of ander sieraad met de naam van een speciaal iemand. Of een kinderbestekje met naam en datum.

Oorgaatjes

Bij Bosgra Juweliers kunt u oorgaatjes laten aanbrengen vanaf 5 jaar. Dit gebeurt op een snelle, nauwkeurige & hygiënische manier. Bij kinderen is het gebruikelijk dat wij 2 gaatjes tegelijk schieten.

Ontwerpen & Vermaken

In samenwerking met onze goudsmid kunnen wij voor u sieraden ontwerpen en vermaken. Bijvoorbeeld een oud erfstuk een facelift geven waardoor deze weer goed gedragen kan worden. Wij ontwerpen samen met u een mooie ring of armband. Of wij maken voor u een tastbare herinnering in de vorm van een gedenksieraad.

Rijgen & Knopen

Beschikt u over een parel of edelstenen collier en u wilt dit op een andere draad laten rijgen of knopen vanwege slijtage, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Tevens kunnen wij door toevoeging van andere stenen of kralen uw collier weer een actuele look geven.

Inruil

Als u een horloge of sieraad heeft dat u graag wilt inruilen, is dat bij ons wellicht mogelijk wanneer dit aansluit bij onze occasions. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.